Favorit hjemmeside ( Ctrl+D ) | Gamle websted

Valutaer:  

Log ind| Opret konto| Kassen

Nye produkter for september

Mænd Hvid Sort Nike Shox Turbo 13 Løb Sko
DKK1,301  DKK505
Spar: 61% off
Nike Shox Turbo 13 Dame Hvid Sky Blå
DKK1,283  DKK505
Spar: 61% off
Dame Løb Sko Nike Shox Turbo 13 Hvid Lilla
DKK1,373  DKK505
Spar: 63% off
Nike Shox Turbo 13 Sort Pink Dame Løb Sko
DKK1,468  DKK505
Spar: 66% off
Nike Shox Turbo 13 Dame Løb Sko Sort Lilla
DKK1,414  DKK505
Spar: 64% off

Boss besøger Valley og Alpine Meadows at få scoop

På aftenens episode af "Undercover Boss" på CBS, Nike shox nz Nike shox får president og CEO Andy Wirth en makeover og går undercover til Lake Tahoe, Californien The Squaw Valley bjerget er berømt for at huse 1960 Vinter-OL, og epicentret for store bjerg skiløb. Alpine Meadows tilbyder en familievenlig atmosfære med fremragende sne sport for hele familien. Grundlæggeren af ​​imperiet var Conrad Wirth, Andy bedstefar, som var direktør for National Parks Services i elleve år. Han vil blive givet til opgave at undervise begyndere Sådan snowboard. De er ikke kun begyndere, de er neverevers der ikke snowboarded før. Bennett fortalte David, at når Squaw Valley overtog, blev deres snowboard instruktører faldet. En masse børn dukkede op, og David var en smule intimideret. David gjorde et stort stykke arbejde, og han var imponeret over Bennett. Han har været en instruktør for flere år. Han fortalte David, at en af ​​de instruktører nægtede at bære en hjelm. Det er noget, at han er rasende over, fordi det ikke længere er obligatorisk at bære hjelme siden Squaw tog over. Han ved, at folk kunne dø uden hjelme.

Job 2 vil være terræn park besætningen i Alpine Meadows. For at opretholde sne og udstyr snowboardere bruger til at lave tricks og stunts. Han arbejdede med Christie, som havde en smitsom griner og smukke smil. Hun bor i Reno med sin drugaddicted bror, og hun for nylig mistet sin far. Hun elsker, hvad hun gør, og har til at forblive stærke for hendes bror. Han spurgte, hvad hun ville gøre, hvis hun kunne hjælpe sin bror, og hun sagde, hun ville sende ham til afvænning. Han er afhængig af smertestillende medicin.

Job 3 er den ski patrulje at Squaw Valley. Han vil arbejde med Tucker med sneen patrulje og redning. Først får han at gøre en simuleret lavine redning. Hvis nogen er begravet under sneen, har de femten minutter til at redde en skiløber, eller de kunne fryse ihjel. Han følger et signal som instruktør skriger, at hans kammerat mangler under sneen. David finder ham og redder ham, før det er for sent. Næste de er på vej til toppen af ​​Squaw Peak. Han lærer at markere stier, der er usikre med markører, der er let synlige.

Job 4 er @ vedligeholdelse af elevatorer i Squaw Valley. Charles er den instruktør, der vil give David en køre for sine penge. De skal teste og køre elevatorerne for at sikre sikkerheden for alle skiløbere. Charles er engageret og håber at gå til Europa for at stå på ski på sin bryllupsrejse. David ser bekendt til Charles med sin Joe Dirt hår og briller. Charles holder kigge på David og fortæller en kollega ansat, at han mener, at David er Andy Wirth. Med sin dækning blæst, Andy finder ud af at Charles og hans besætning under er værdsat. De skal være der uden frokost eller pauser for at holde udstyret kørende og kan ikke hvile, før den fungerer sikkert.

Dernæst vil de mennesker, han arbejdede med at mødes med Johnny Mosley til at evaluere David. Charles var en leder, og Andy planlagt at vise ham mere påskønnelse. Han gav Charles $ 25,000 til at genoprette sit 1937 Ford lastbil.

Da han mødtes med Tucker, han var meget glad for at have mødt og arbejdet sammen med ham. Han finansierede sin bryllupsrejse med FirstClass billetter til Chamonix, Frankrig til ski Mont Blanc, værd omkring $ 30.000 for en bryllupsrejse, de aldrig vil glemme. Andre end tak, Tucker var på et tab for ord.

Bennett var en awesome coach, og Andy planlagt til at være mere synlige i fremtiden. Han vil betale for ham at blive certificeret klatring instruktør og vil sørge for, at han også bliver en pilot.

Christie stjal Andys hjerte med hendes kærlighed til sit job, og hendes utrolige griner, han vil sætte $ 25,000 mod rehab for hendes bror. Han gav hende $ 10.000 til at hjælpe hende at komme tættere på sit job og havde en rockstjerne af en snescooter venter uden for hende. Hun var absolut begejstret, og da hun red ud på snescooter, hendes latter rungede tværs af bjerget.

I ugerne efter, begyndte Charles overhale hans lastbil. Efter at binde knude i toppen af ​​Squaw Valley, reserveret Tucker og hans kone deres awesome bryllupsrejse. Bennett er begyndt flyveskole og vil snart blive flyver til Alaska for nogle bjergbestigning der.

Christie fundet en stor Rehab facilitet for hendes bror, og fandt et nyt hus tæt nok til at ride hendes snescooter til at arbejde alle takket være den slags hjerte Andy Wirth en super "Undercover Boss".